Om ºNordhygge

Nordhygge – Vores filosofi

Skind af høj kvalitet til flotte hjem - til den bedst mulige pris - det er vores mål her i Nordhygge. Med vores lille firma har Daniel og jeg gjort dette til vores mål, nemlig at sikre dig et storslået skind til en fantastisk pris.

Vores udvalg består af mere end 20 forskellige skind, 10 forskellige puder og 12 forskellige sædehynder. For at det altid skal være muligt at stræbe efter den bedste pris, er vores udvalg begrænset, samt vores lager endnu ikke er så stort. Takket være bestillinger hos os kan vi udbyde skind med højere kvalitet til enestående priser.

Et lille firma med meget ekspertise

Som lille firma har vi specialiseret os i skind af høj kvalitet. Det betyder, at hvert skind hos os er håndplukket og bliver tjekket grundigt for kvalitet. Af den grund kan du altid være sikker på, at du har modtaget et udsøgt produkt.

For at vi kan følge trit med de store virksomheder, er en specialisering nødvendig for os. Vi koncentrerer os derfor kun om de produkter, vi kender præcist. På den måde kan vi med sikkerhed sørge for, at vi altid kan tilbyde dig de bedste produkter.

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til vores side og er taknemmelige for, at du vil støtte et lille firma som os. Ved spørgsmål eller andet står vi altid klar til at hjælpe dig videre. Du kan starte med at skrive en e-mail til; kontakt@nordhygge.dk

Alt det bedste, 
Nordhygge.dk